Sport

05.01.2021

Ozbiljno pojačanje Zlatibora: Bogićević nova devetka

Talentovani napadač Andrej Bogićević novi je fudbaler Zlatibora i biće veliko pojačanje za ekipu trenera Zorana Njeguša u borbi za opstanak u Superligi.
Bogićević stiže iz Grafičara i zadužio je dres sa brojem devet.

On je u pratnji predsednika Veljka Radulovića, direktora Predraga Ristanovića i šefa stručnog štaba Njeguša potpisao ugovor na dve godine.

- Dobili smo mladog napadača, koga smo pratili u omladinskoj ligi. Bogićević ima veliki potencijal, naš cilj je jasan, a to je opstanak u ligi. Predsednik i uprava kluba rade na pojačanjima i nadam se da ću imati priliku da uigravam dobar tim. Pripreme nam kreću 8. januara, specifična je situacija, nemamo dovoljno vremena za maksimalne pripreme, jer nam prvenstvo počinje 6 februara. Ali, kako je nama, tako je ostalim ekipa, zbog situacije oko korona virusa - istakao je Njeguš, nekada fudbaler Crvene zvezde, Sevilje, Atletika iz Madrida i reprezentativac.

Bogićević je imao i ponudu ruske Lokomotive Kubanj, ali je, kako ističe, želeo da ostane u srpskom fudbalu.

- Imaću čast da me trenira čovek koji je i u Zvezdi, Sevilji i Atletiku iz Madrida odigrao preko 50 utakmica. Što se Kubanja tiče, ponuda je bila dobra, ali želim prvo da se dokažem u srpskoj fudbalskoj eliti - istakao je Bogićević.

FOTO: Slobodan Đurić 

cinn_gdn_general_jul3__vesti-regiona_1