Sport

10.01.2021

Problem za Crvenu zvezdu, Katai propušta cee pripreme?

Crvena zvezda ove nedelje počinje zimske pripreme, a na prvom treningu se ipak neće pojaviti i najbolji fudbaler tima Aleksandar Katai (29).

Katai je van terena još od novembra i meča Srbije protiv Škotske. Prvobitno je odsustvovao zbog povrede zgloba, da bi se potom pojavila informacija da mu se vratila trombocitopenija, a uprkos nadi svih u Zvezdi da će se potpuno oporaviti do početka priprema - to izgleda nije slučaj.

"Sportski žurnal" prenosi da se Katai i dalje oporavlja od bolesti krvi i da će najverovatnij propustiti kompletan pripremni period, pa bi dozvolu za treninge mogao da dobije u februaru.

Njegovo stanje se poboljšava, ali potrebno je još neko vreme da odmori od fudbala.

Videćemo da li to znači da će Crvena zvezda biti bez njega i protiv Milana, s kojim slede dueli u drugoj polovini februara, odnosno da li će Dejan Stanković tražiti pojačanje na poziciji levog krila, a već nekoliko imena se dovodilo u vezu sa šampionom Srbije.

Na prvom okupljanju Zvezde u 2021. godini neće biti ni Ričmonda Boaćija, kome je istekao ugovor, odnosno Sekua Sanoga koji rešava situaciju sa Al-Itihadom.

 FOTO: FK Crvena zvezda 

cinn_gdn_general_jul3__vesti-regiona_1