Sport

18.04.2021

Nastavljaju se Dunav osiguranje Sportske igre mladih u Srbiji

Posle kratke pauze naredne nedelje nastavljaju se Sportske igre mladih u Srbiji. Poslednji grad gde su Igre gostovale i deca uživala bio je Šabac. Nekadašnji sjajni fudbalski golman Bojan Jorgačević, ugostio je decu koja su se takmičila u atletici, turniru Coca Cola kup i omiljenoj igri najmlađih školaraca igri između dve vatre. Turnir u vatrama ili kako u Hrvatskoj kažu graničar, finansijski podržava kompanija Podravka, sa svojim brendom Lino.

 
Igre se nastavljaju sledećeg petka 23. aprila. Gradonačelnik Sombora otvoriće Igre u ovom gradu na severu Bačke. A onda se Igre sele u Banat, 28. aprila mališanima će se obratiti Nikola Lukač prvi čovek Kikinde, dok će Simo Salapura sa mladim sportistima 29. aprila upaliti plamen prijatljestva u Zrenjaninu.
 
U Srbiji, Dunav osiguranje Sportske igre mladih, održavaju se pod pokroviteljstvom predsednika Aleksandra Vučića, uz podršku Vlade Srbije. Generalni sponzor je kompanija Dunav osiguranje, a prestižni pul sponzora čine i kompanije “Coca-Cola”, UEFA Foundation, Elektroprivreda Srbije, Banka Poštanska štedionica, Naftna industrija Srbije i Podravka Srbija. Sportske igre mladih je najmasovniji i veoma dragocen projekat u okviru krovnog CSR projekta Kompanije Dunav osiguranje „Prijatelj od detinjstva“. Predsednica Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije Marija Mihajlović istakla je da je veoma zadovoljna što Igre ponovo krstare Srbijom.

cinn_gdn_general_jul3__vesti-regiona_1