12.05.2021

Humani Srbijanci: SIM I ČAČAK ZA MALU NAĐU

Čačak je danas bio domaćin karavana Dunav osiguranja Sportskih igara mladih. Deca su uživala, a mi prenosimo lepu humanu vest‚.
- Kao i prethodnih godina, prioriteti su nam bila deca. Da uživaju u sportskom nadmetanju i druženju. U tome smo svakako uspeli, ali posebno moram da istaknem i sjajan gest trenera KK Borac. Promoter Dunav osiguranje Sportskih igara mladih za naš grad Marko Marinović - Malina, na poklon mi je danas dao dres sa brojem 45, koji je Marinović uspešno nosio kao igrač. Istog trenutka sam došla na ideju da organizujem licitaciju, koja bi imala humanitarni karakter, kako bi na taj način i ja kao koordinator Igara i SIM i Malina pomogli lečenju jedne devojčice, naše sugrađanke Nađe Đerović. Kontaktirala sam Quantox fondaciju, koja aktivno učestvuje u prikupljanju sredstava za Nađino lečenje. Divni ljudi iz ove fondacije su na moju ideju reagovali sa oduševljenjem i sigurna sam da ćemo na ovaj način prikupiti iznos koji će mnogo značiti Nađi i njenoj porodici. Pozivam sve ljude velikog srca da nas podrže u našoj humanoj nameri. Ako svi na svoj način pomognemo i uključimo se u svaku akciju, Nađa će prohodati i biti deo velike SIM porodice - istakla je nekadašnja atletičarka a sada gradski funkcioner u gradu Čačku, Ivana Vukajlović, koja je koordinator Dunav osiguranje SIM.
 
Igre svoj put idu dan za danom. Coca cola kup turniri u malom fudbalu izazivaju veliku pažnju, a najmlađi najviše vole da igraju igru između dve vatre, koju podržava jedan od sponzora SIM Srbije, Podravka preko dečijeg brenda u ishrani Lino.

cinn_gdn_general_jul3__vesti-regiona_1