Sport

12.06.2021

PIŠE SE O NJEGOVOM ODLASKU: On sa Zvezdom priželjkuje Dinamo u Ligi šampiona!

Crvena zvezda je prošle sezone ostvarila istorijski uspeh. Ne samo da je daleko dogurala u Ligi Evrope i stigla do mečeva sa moćnim Milanom, već je posle decenije i po čekanja uzela i duplu krunu. Jedan od junaka Zvezde iz finala Kupa Srbije Nikola Krstović mogao bi naredne sezone zbog "bonus" pravila da iskoči u prvi plan.

On je sjajno izveo jedanaesterac i zatresao mrežu Vladimira Stojkovića, a možda i više od toga se pamti njegova čarka sa iskusnim golmanom. Prošle sezone je na 13 mečeva dao dva gola za crveno-bele, a iako se pominje da bi naredne sezone mogao da skuplja minute na pozajmici, on želi da ostane.

- Ništa ne znam o odlasku. Ni sa kim se nisam čuo, niti me je ko kontaktirao. Želim u Zvezdi da nastavim gde sam stao i da se na pripremama nametnem timu za sledeću sezonu. Nijedan drugi klub me ne zanima. Ništa ne bi promenila ni inostrana ponuda. Želim da ostanem na Marakani, rekao je Krstović za "Sportski žurnal."

On će u narednoj godini biti "bonus" igrač i to bi moglo da mu pomogne da skupi dosta minuta u domaćem prvenstvu. Još uvek je mlad, ali već dovoljno ambiciozan da cilja plasman u Ligu šampiona sa svojim klubom.

Uskoro će početi i kvalifikacije za plasman u elitno evropsko takmičenje za crveno-bele, a Krstović priželjkuje rivala iz komšiluka.

- Voleo bih da nam žreb za rivala dodeli Dinamo iz Zagreba. Da pokažemo i da se svi opet uvere koliko smo kvalitetna ekipa, rekao je Krstović.

 (FOTO: FK Crvena zvezda) 

cinn_gdn_general_jul3__vesti-regiona_1