Sport

30.07.2020

Zvezda vam donosi novi paket Viber stikera!

Fudbalski klub Crvena zvezda svim zaljubljenicima u crveno-bele boje predstavlja novi paket stikera posvećen legendama našeg kluba.

Crvena zvezda nastavila je odličnu sradnju sa Viberom, omiljenom globalnom aplikacijom za razmenu poruka i donela novi paket od 14 stikera posvećen „starijim legendama“ našeg kluba. Crvena zvezda kao najtrofejniji klub u Srbiji može se pohvaliti velikim brojem igrača koji su ostavili dubok trag u istoriji. Upravo zbog toga paket stikera posvećen Zvezdinim legendama, samo je prvi u nizu kojim ćemo obradovati naše navijače. Povodom 30 godina od najvećeg uspeha u istoriji u planu je izrada paketa stikera koji će biti posvećeni šampionskoj generaciji iz 1991. godine, a potom i još jedna saradnja sa Viberom kojom ćemo pažnju posvetiti i nešto „mlađim legendama“ Crvene zvezde.

Zvezdine zvezde, najbolji golman, ali i najbolji strelac u istoriji našeg kluba samo su neki od ličnosti čije ćete stikere moći da koristite. Ambasador, strelac čuvenog gola u utakmici protiv Arsenala, ali i trener našeg kluba u dva navrata našli su se u najužem izboru Zvezdinih legendi. Kroz zanimljive ispise koji se nalaze na svakom stikeru imaćete priliku da se podsetite po čemu su upravo ovi igrači ostali upamćeni. Kako biste otkrili o kojim se našim legendama radi i dopisivanje učinili još zanimljivijim, potrebno je samo da potpuno besplatno preuzmete paket stikera i uključite vremensku mašinu!

Viber stikere FK Crvena zvezda možete preuzeti OVDE.

Postanite deo Zvezdine Viber zajednice OVDE.

 

cinn_gdn_general_jul3__vesti-regiona_1