21 September 2020

Sport

02.08.2020

Hrvatski fudbalski savez potpisao ugovor o TV pravima vrednosti 103 miliona evra

Hrvatski nogometni savez s velikim zadovoljstvom objavljuje kako je na finalu Hrvatskog nogometnog kupa u Šibeniku potpisan ugovor s novim partnerom HNS-a za medijska i televizijska prava, tvrtkom Endorphin Magine LTD.

Hrvatski fudbalski savez s velikim zadovoljstvom objavljuje kako je na finalu Hrvatskog kupa u Šibeniku potpisan ugovor sa novim partnerom HNS-a za medijska i televizijska prava, firmom Endofin Magine LTD

Nakon javnog poziva na dostavu ponuda za televizijska i medijska prava na utakmice pod ingerencijom HNS-a FS Hrvatske je potvrdio potpisivanje ugovora. Svečano potpisivanje održano je na šibenskom Šubićevcu u poluvremenu finalne utakmice Kupa Hrvatske. Ugovor su potpisali predsednik HNS-a Davor Šuker i predsednik uprave Endorfina Gunav Vinberg.

Počevši od takmičarske sezone 2022/23 Endorfin će preuzeti produkcijska i distribucijska prava za sve mečeve u vlasništvu HNS-a - uključujući muška i ženska klupska takmičenja, utakmice futsala, mladih i ženskih reprezentacija, te necentralizovane prijateljske utakmice A reprezentacije.

FOTO: HNS 

cinn_gdn_general_jul3__vesti-regiona_1