Sport

06.09.2021

LEGENDARNI GOLMAN BIH: Savez vode mafijaši

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovina pobedila je u subotu uveče selekciju Kuvajta (1:0) u prijateljskoj utakmici u Zenici. Međutim, gotovo svima su pažnju privukle skoro prazne tribine.

Malo ko je gledao kako Prevljak donosi prvu pobedu BiH posle 14 mečeva, odnosno još od 2019. godine, a mnogo više se “zakuvalo” nakon tvita bivšeg golmana reprezentacije i kapitena, Asmira Begovića. Dugo je vodio borbu sa Fudbalskim savezom BiH, nije ga bilo na spiskovima, a sada je odlučio da se oglasi.

Komentarišući sablasno prazne tribine, optužio je Vica Zeljkovića, Zvjezdana Misimovića i Ivajla Peteva da su, zapravo, kriminalci.

– Predvođeni kriminalcima: Vico, Miske, Petev, grupa menadžera… Umesto da budemo fudbalski tim koji ujedinjuje državu, postali smo eBay stranica za punjenje džepova kriminalaca. Eto vam… – napisao je nekadašnji golman reprezentacije BiH.

Golman iz Trebinja nastupio je 63 puta za “zmajeve”, a poslednji put na spisku je bio u novembru 2020. godine kada je selektor bio Dušan Bajević. Posle toga je došlo do velikih sukoba u reprezentaciji, i uopšte u Savezu, posebno kada se birao novi selektor.

Petevu je najozbiljniji kandidat bio Sergej Barbarez, čiji je tvit takođe komentarisao Begović, aktuelni golman Evertona, međutim, na kraju je klupa poverena Bugarinu.

FOTO: PRINTSKRIN

cinn_gdn_general_jul3__vesti-regiona_1