Sport

10.01.2022

Novak je dobio samo prvu rundu! Đorđe Đoković: "Slavili smo, a onda nam je stigla informacija od njega"

Novak Đoković je u prostoriji gde je pratio tok suđenja sa svojim advokatima, dok se australijske vlasti spremaju da ga ponovo zatvore, otkrio je brat najboljeg tenisera sveta i direktor Serbian Opena Đorđe Đoković.

Đoković je otkrio i kako je tekla komunikacija sa Novakom nakon presude u korist našeg tenisera.

- Nakon sudske odluke svi smo bili jako srećni, počeli smo da slavimo preko poruka, ali nam je prvo od njega došla informacija da moramo da se strpimo, jel izgleda da nije gotovo, pa je usledila kratka tišina. Onda smo dobili informaciju da je doneta odluka o njegovom hapšenju i deportovanju - rekao je Đorđe Đoković.

Đorđe Đoković je u emisiji "Jutro" na Prvoj televiziji govorio i o besanoj noći kroz koju je prošla njegova porodica.

- Sudija je doneo pravu odluku na osnovu činjenica, i nije postojao nijedan razlog za drugu odluku, a sada dobijamo informaciju da je jedan ministar iznad samog suda - rekao je Đorđe.

On kaže da je Novak Đoković dobro raspoložen iako je prošao kroz vrtlog emocija - od sreće do tuge, ali trenutno mora da bude staložen i miran. NJegov brat je siguran da Novak neće prihvatiti nikakvu nagodbu, i ističe je otišao tamo da se bavi sportom, a ne politikom, i da će isterati sve do kraja.
 
FOTO: Printskrin

cinn_gdn_general_jul3__vesti-regiona_1