Sport

18.11.2022

Piksi dobio poruku iz komšiluka pred Katar! Legendarni Ćiro vidi "orlove" na krovu sveta

 Bivši hrvatski fudbaler i trener, Miroslav Blažević jedan je od retkih iz regiona koji nikada nije krio svoje simpatije prema Srbiji.
 
Blažević je bio toliko smeo i odvažan da prognozira i put Srbije u Kataru, a uveren je da naša zemlja može do finala Mundijala, jer kako kaže, "orlovi" poseduju ogroman koncentrat talenta.

- Piksi, ako ne budeš tako uspešan onda nisi takav trener kao što ja mislim da jesi. Jer, ti imaš takav koncentrat talenta da možeš sada da im kažeš – idemo do finala. Pa, onda kome obojci kome opanci - rekao je Blažević u razgovoru za "Sputnjik"
 
Legendarni Ćiro koji trenutno bije bitku sa opakom bolešću poslao je poruku svom velikom prijatelju Draganu Stojkoviću Piksiju uoči početka Svetskog prvenstva u Kataru.

- Piksiju sam stavio jednu hipoteku koja je logična, jer koncentrat talenta koji on ima daje mu za pravo da ima najveće moguće ambicije.

Kada je reprezentacija Hrvatske u pitanju, sa kojom je Ćiro svojevremeno uspeo da napravi senzaciju i domogne se trećeg mesta na Svetskom prvenstvu u Francuskoj, Blažević veruje da će izabranici Zlatka Dalića biti uspešni u Kataru.

- Hrvatska je jedna zamka za sve. I ja se nadam da će ponovo igrati jednu značajnu ulogu i samo priželjkujem da se nikada ne sretnu Srbija i Hrvatska - zaključio je mnogima u Srbiji dragi Ćiro.
 
FOTO: Printskrin/

cinn_gdn_general_jul3__vesti-regiona_1