Sport

06.06.2023

Marko Livaja napravio novi skandal - Hrvat se obračunao sa publikom

Tamo gde je ovih dana Marko Livaja, baš i nema mnogo mira.
    
Nakon što je pomenuti reprezentativac Hrvatske nedavno proslavio pobedu u finalu Kupa nad Rijekom od 2:0 tako što je uzeo megafon i zapevao pogrdne pesme, a jedna od njih je bila: "Freze, traktori i seoski putevi. Pi*ke šibenske, pi*ke šibenske, dobit ćete batine!", sada je u Rijeci ušao u duel sa tamošnjom publikom.

Naime, kako javljaju "Sportske novosti", na današnjem treningu reprezentacije Hrvatske na Rujevici došlo je do incidenta.

"Marko Livaja izgubio je živce zbog niza uvreda koje su mu uputili pojedini gledaoci s tribine. Prekinuo je trening i krenuo prema publici kako bi se verbalno obračunao s onima koji su mu dobacivali. Za njim su potrčali i drugi igrači, ali i Vedran Ćorluka, koji je smirio situaciju", piše pomenuti hrvatski list.
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marko Livaja (@livajamarko)


Tome se dodaje da je odmah reagovalo obezbeđenje, ali i i policija, pa je sve ostalo samo na obostranom dovikivanju. "Smeće jedno, marš iz reprezentacije" i "Pogledaj stolice na istočnoj tribini, dužni ste da nadoknadite štetu koju ste napravili", vikali su oni koji su isprovocirali Livaju, aludirajući na štetu koju je na finalu Kupa napravila splitska "Torcida".

Pomenuti hrvatski reprezentativac je zbog skandaloznog ponašanja posle finala Kupa predmet istrage Fudbalskog saveza Hrvatske, ali mu kazna još nije određena.
 
FOTO: HNK Hajduk/Instagram

cinn_gdn_general_jul3__vesti-regiona_1