Društvo

13.06.2023

„Školski leksikon ponašanja – povratak na prave vrednosti“Udruženje „Mini Mini“ želi da podeli radosnu vest da su uspešno realizovali njihov program „Školski leksikon ponašanja – povratak na prave vrednosti“ u saradnji i pod pokroviteljstvom Sekretarijаta za sport i omladinu grada Beograda.

Ovo je za sve koji su učestvovali u ovom projektu za ponos. Kao organizatori programa, želeli su da stvore jedinstveno iskustvo koje će pružiti korisne veštine i znanja za direktne i indirektne učesnike, a nakon završetka programa, sigurni su da su uspeli u tome.

Tokom ovog programa, učesnici su imali priliku da učestvuju u različitim radionicama i predavanjima na temu vršnjačkog nasilja. Sve veštine koje su naučili, znanje koje su prihvatili,  timski rad, razmišljanje u kritičnim situacijama i rešavanje problema, pomoći će im u daljem razvoju i odrastanju, bez obzira na njihove karijerne ciljeve.

Svaku priliku koriste da se zahvale svim učenicima, učesnicima, predavačima, ali pre svega Sekretarijatu za sport i omladinu koji su finansijski pomogli u održavanju ovog programa. Njihova podrška je bila ključna u postizanju ovog uspeha.

Svi oni koji su propustili ovaj program, ne treba da žale, jer će Udruženje „Mini Mini“ nastaviti sa radom na novim programima i projektima koji će biti jednako korisni i zanimljivi. Pratite Udruženje putem društvenih mreža i web stranice kako biste bili informisani o budućim aktivnostima.
 
FOTO: Promo

cinn_gdn_general_jul3__vesti-regiona_1