Društvo

18.08.2020

Ruski car ponovo krasi Beograd

Omiljeno mesto svih generacija ponovo je počelo sa radom! U novom ruhu, ali poštujući tradiciju kvalitetne usluge još od 1900. godine, čuveni gradski restoran Ruski Car je ovoga leta za sve goste pripremio osvežavajući hedonistički program.

Za sve one koji poslovne sastanke organizuju na otvorenom, ili jednostavno žele da radni dan provedu u jednoj od najlepših bašti u srcu grada, Ruski Car je tokom radnih dana pripremio posebno osmišljen meni, dok su tople letnje večeri rezervisane za lagane zalogaje uz pažljivo odabranu selekciju vina.

Osim što je već decenijama čuven po jedinstvenim kolačima koji se savršeno kombinuju sa vrhunskim kafama, dobro poznatim stanovnicima prestonice kao i njenim posetiocima, Ruski Car je u svoj ambijent uneo i dašak novog vremena - svakog petka u popodnevnim časovima možete uživati u modernom ritmu po izboru DJ-a dok ispijate neke od prepoznatljivih koktela.

Nedeljom, restoran je za sve porodice omogućio popust na celokupan račun, a za najmlađe slatka iznenađenja poput najfinijeg kremastog sladoleda, kojem je teško odoleti!

Neka ovo leto bude carsko, uprkos svemu!

Zbog epidemiološke situacije preduzete su sve mere predostrožnosti za goste objekta.
 
RUSKI CAR PONOVO KRASI BSEOGRAD.
 
Foto PROMO

cinn_gdn_general_jul3__vesti-regiona_1